Skip to main content
  • Plissé gordijnen

    Plissé gordijnen

  • Plissé gordijnen

    Plissé gordijnen

Plissé gordijnen

Plissé is een geweldig mooi en voor ieder interieur toepasbare raamdecoratie. De plissé geeft een warme voorname uitstraling aan het interieur en is leverbaar in verduisterend, half verduisterend en transparante stoffen.

De bediening is door een slim remmechanisme eenvoudig te gebruiken om traploos de plissé in iedere stand te kunnen plaatsen. De grote verscheidenheid aan dessins en kleuren zorgen altijd voor een individuele persoonlijke toepassing.

Plissé gordijnen worden geleverd in verschillende vuiafstotende stoffen. Zoals verduisterend, half verduisterend, half transparant en transparant. Uitvoeringen voor ramen en deuren, schuine ramen en speciaal gevormde ramen zoals halfrond en rond. Al of niet gemonteerd in geleidingsprofielen. Grote verscheidenheid aan kleuren en dessins kunnen geleverd worden. Plissé gordijnen geven een voorname en persoonlijke uitstraling aan het interieur.

Plissé XL nu ook leverbaar in 50 mm. Een lamelbreede van 50 mm. geeft een kleiner pakket wanneer de plissé in de hoogste stand is opgetrokken. Daarbij komt het design van de prints beter tot zijn recht waardoor een meer volwassen interieur uitstraling tot stand komt.

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.

U kunt ons altijd even bellen. Ook kunt u een e-mail sturen.